Cara-cara untuk berbisnes dengan Kerajaan Malaysia dan dapatkan pulangan lumayan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Disini saya ingin kongsikan rahsia yang tak ramai orang tau bagaimana untuk mendapatkan tender-tender kerajaan yang bernilai puluhan ribu ringgit tanpa memerlukan modal yang besar dan kemahiran yang tinggi. Anda boleh menjana income yang lumayan seekiranya anda ikuti langkah-langkah yang saya utarakan.

Cara yang saya gunakan bukanlah seperti yang biasa kita dengar iaitu kena ‘suap’ atau kena ‘jolok’ atau dalam erti kata sebenar ialah rasuah untuk dapatkan tender-tender berkenaan. Cara yang saya gunakan ialah cara BERSIH dari perkara-perkara berkenaan.

Antara contoh Pembekalan Tender Kerajaan adalah seperti pembekalan barangan komputer/ICT, perabot, katering, barangan alat tulis, tshirt, cenderahati, dan bermacam-macam lagi.

Dengan lebih kurang sebulan sahaja lagi untuk berakhirnya tahun 2012, akan lebih banyak jabatan-jabatan kerajaan akan menghabiskan Bajet 2012. Jadi banyak tender-tender yang dikeluarkan oleh mereka. Anda perlu untuk mengambil peluang ini kerana pendapatan daripada bisnes tender kerajaan adalah sangat lumayan.

Jadi, anda perlu melihat lebih detail mengenai bisnes kerajaan ini dengan melihat detailnya di sini  http://bit.ly/Ub3zx3 . Anda perlu bertindak segera kerana pendedahan ini tidak dibuat begitu lama kerana mengambil kira sekiranya ramai yang tahu akan menyebabkan persaingan menjadi sengit. Jadi baca maklumat lanjut di http://bit.ly/Ub3zx3 . Senarai suplier juga akan didedahkan pada link ini http://bit.ly/Ub3zx3 .

Sekian terima kasih, semoga anda berjaya untuk dapatkan tender-tender kerajaan.

KLIK http://bit.ly/Ub3zx3 .

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

facebook comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *